Arbeidsadvocaat te Barendrecht

arbeidsrecht advocaatArbeidsrecht is een complexe discipline waar bovendien regelmatig veel aan verandert. Met grote regelmaat melden zich werknemers of werkgevers met een conflict tussen een werkgever en een werknemer. Een goede arbeidsadvocaat in Barendrecht en omgeving van Rotterdam is in dat geval noodzakelijk om tot een goede oplossing te komen voor alle betrokken partijen.

Advocatenkantoor Van Wessel is gespecialiseerd in arbeidsrecht en helpt u graag bij ontslag of een conflict. Wij weten ons te onderscheiden van andere advocatenkantoren in Barendrecht door onze transparante manier van werken en moderne visie op de advocatuur.

Wij kunnen u onder andere helpen bij

Werknemers en arbeidsrecht

Wij zien regelmatig werknemers die ontslagen worden en zich na een tijd pas bij ons melden. Onze ervaring is dat dan al veel kwaad is geschied en deze werknemers reeds op achterstand staan omdat bijvoorbeeld de beëindigingsovereenkomst is getekend of dat deze werknemers zich niet beschikbaar gesteld hebben voor werk. Wacht dus zeker niet te lang en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Werkgevers en arbeidsrecht

We staan regelmatig werkgevers bij bij ontslagzaken of bij zieke werknemers. Dit laatste is een ingewikkeld trajet en moet zeer precies worden vormgegeven. Ook zien we soms dat de werknemer al ontslagen is en dan pas advies in gewonnen wordt bij een arbeidsadvocaat of ontslagadvocaat. Vooral bij ontslag op staande voet is het belangrijk hoe dit gedaan gegeven wordt. Ook dan dient er regelmatig het een en ander gerepareerd te worden. Of u nu werkgever bent of werknemer, voor al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht, bent u bij onze arbeidsrecht advocaat aan het juiste adres.

Advocatenkantoor Van Wessel helpt u graag

Wij zijn bij uw zaak betrokken en adviseren en begeleiden u op een duidelijke en daadkrachtige manier, zodat u tot de best mogelijke oplossing komt. Verder zijn onze klanten erg tevreden zoals blijkt uit de reviews op google:

Vera van Ewijk
Vera van Ewijk
2021-04-28
Heb je raad of bijstand nodig dan is advocatenkantoor Van Wessel een hele goede aanrader, goede vakkennis en een hands-on mentaliteit.
Cor Herpen
Cor Herpen
2021-03-31
Geweldig geholpen tijdens eerste gesprek
Richard Bremen
Richard Bremen
2018-11-05
David vormt een goed team met Beau, ze zijn kundig en houden goed contact. Onze zaak is dan ook tot een goed einde gekomen. Dank hiervoor. Anja en Richard
Fred Jansen
Fred Jansen
2018-04-05
Ik ben zeer tevreden over dit advocatenkantoor en werd erg goed geholpen in mijn zaak tegen jeugdbescherming.
Raymond
Raymond
2016-10-18
Zeer goed en professioneel geholpen, zeker aan te raden! -Raymond
Kaz van Rootselaar
Kaz van Rootselaar
2016-06-02
Helder en toegankelijk advies, ben erg goed geholpen en tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!

Neem direct contact op voor een kosteloos informatiegesprek