Mediation Barendrecht2023-09-28T14:12:20+02:00

Mediation Barendrecht

Ben u op zoek naar een gezamenlijke advocaat voor uw echtscheiding of mediator in de omgeving Barendrecht of Rotterdam. Een gezamenlijke echtscheiding  of mediation onder begeleiding van een familie advocaat is een mooie manier om een scheiding goed vorm te geven

Juridische problemen?

Mediation door een advocaat

Mediation is een veel gekozen manier om te komen tot een echtscheiding. Het voordeel van een scheidingsmediator of een gezamenlijke advocaat die bemiddelt is dat u goed wordt voorgelicht over uw rechten en dat samen aan tafel gezocht wordt naar een goede oplossing.

Hierbij staat komen tot een compromis centraal waarbij wij iets meer sturen dan een traditioneel mediation proces.

Traditionele mediation is ook mogelijk

Indien u een traditioneel mediation proces wenst kan dat  natuurlijk ook. Wij werken dan met een erkende scheidingsmediator die dit vormgeeft. Vervolgens zullen wij de stukken indienen bij de rechtbank en daar zorgen dat de scheiding rondkomt.

Advocaat of mediation bureau

In tegenstelling tot veel mediation bureaus zijn wij advocaat en weten we hoe het recht werkt. Daarnaast kunnen wij alles van begin tot einde goed vorm geven, aangezien wij ook zelf de handelingen verrichten bij de rechtbank. Dus hoeft u uw verhaal maar een keer te vertellen. Dit is wel zo efficient.

Bovendien hebben wij de kennis en ervaring zodat u financieel goed uitkomt en na de scheiding verder kunt met uw leven.

Mediator Barendrecht kosten

Het kiezen voor een gezamenlijke advocaat of mediation traject in plaats van twee advocaten scheelt behoorlijk in de kosten. Er is immers het uurtarief van een advocaat van toepassing.

Daarnaast is het ook een korter proces dan een procedure bij de rechtbank waarbij u beiden een advocaat heeft die u bijstaat.  Uiteraard zijn er ook veel gevallen waarbij u ieder zelf een familierecht advocaat nodig heeft, omdat de situatie te explosief is. Dat kunnen wij uiteraard ook vormgeven.

Neem contact op

Wenst u een echtscheiding gezamenlijk vorm te geven door middel van mediation nieuwe stijl, neem dan contact met ons op

Wij kunnen u onder andere helpen bij:

Werkgebied van onze advocaat

Advocatenkantoor Van Wessel is een begrip in de omgeving Rotterdam en gevestigd in Barendrecht, vlakbij Rotterdam. Ons werkgebied strekt zich voornamelijk uit over Barendrecht, Rotterdam-Zuid, Rotterdam, Rhoon, Ridderkerk, Zwijndrecht, Mijnsheerenland, Hendrik-Ido-Ambacht, Heerjansdam, Spijkenisse, Vlaardingen, Schiedam, Lansingerland,Oud-Beijerland, Alblasserdam en Dordrecht.

Als u verder weg woont, dan is dat geen probleem. Advocatenkantoor Van Wessel is goed bereikbaar via telefoon en internet en wij procederen in heel Nederland.

Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Wat zeggen cliënten over ons:

Betrokken, persoonlijk en gelijkwaardig. David heeft empatisch vermogen, zonder daarbij zijn professionaliteit en eerlijkheid te verliezen. Duidelijke advisering en handelt snel.

Tamira

Heb je raad of bijstand nodig dan is advocatenkantoor Van Wessel een hele goede aanrader, goede vakkennis en een hands-on mentaliteit.

Vera