Advocaat Zwijndrecht2021-11-06T14:48:26+01:00

Advocaat Zwijndrecht

Vrijwel iedereen belandt wel eens in een levensfase waarin er sprake is van een slepend persoonlijk probleem of een vervelend zakelijk conflict. Juridisch advies van een goede advocaat in Zwijndrecht kan dan enorm waardevol zijn en van doorslaggevend belang blijken bij het oplossen van uw problemen. Wij zijn gespecialiseerd in familierecht en arbeidsrecht.

Arbeidsrecht

Advocaat Zwijndrecht

Advocatenkantoor Van Wessel is een modern advocatenkantoor met een bijzondere zienswijze op de advocatuur. Onze advocaat onderscheidt zich van andere advocaten door een heldere en betrokken werkwijze en een transparante manier van communiceren. Wij werken dan ook volgens het motto: ‘Uw belang is ons belang’.

Arbeidsrecht advocaat voor werkgevers en werknemers

Advocatenkantoor Van Wessel heeft twee specialismen: arbeidsrecht en familierecht. Onder beide disciplines valt een breed spectrum aan juridische conflicten. Onze advocaat helpt u ondermeer met zaken zoals ontslag, arbeidsovereenkomsten, loonvordering, echtscheiding aanvragen, omgangsregelingen en alimentatie.

Veel van onze cliënten kiezen voor Advocatenkantoor Van Wessel in geval van juridische zaken die gerelateerd zijn aan het arbeidsrecht. Onze advocaat in Zwijndrecht helpt zowel werkgevers als werknemers om de juiste beslissingen te nemen in conflictsituaties en het optimale resultaat te halen uit een vervelende situatie.

Scheiding aanvragen via Advocaat Zwijndrecht

Persoonlijke conflicten hebben misschien nog wel meer invloed op uw gemoedstoestand dan zakelijke geschillen. Wilt u een scheiding aanvragen en streeft u naar een afwikkeling die zo spoedig en geruisloos mogelijk verloopt? Onze advocaat kan indien gewenst ook optreden als gezamenlijke advocaat bij echtscheiding.

Advocatenkantoor Van Wessel ziet juridisch advies als een vanzelfsprekendheid waar iedereen in ons land recht op heeft. Wij hanteren daarom realistische tarieven voor het inschakelen van onze advocaat in Zwijndrecht. Daarnaast werken wij zeer transparant en geven wij u inzicht in de wijze waarop de prijs voor onze diensten tot stand komt.

Advocaat Zwijndrecht: wat zijn de kosten?

Sommige mensen willen graag een advocatenkantoor dat vaste prijzen hanteert voor een project, terwijl andere mensen de voorkeur geven aan een advocaat in Zwijndrecht die werkt op basis van een uurtarief. Advocatenkantoor Van Wessel biedt u beide mogelijkheden, zodat u een maximale controle heeft over uw betaling.

Welk juridisch probleem u ook heeft, onze advocaat in Barendrecht nabij Zwijndrecht adviseert u graag over de best mogelijke oplossing. Bij ons advocatenkantoor bent u gegarandeerd van een betrokken aanpak en een verfrissende wijze van communiceren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan naar 0180-700250 of stuur een e-mail.

Gerelateerde artikelen

Wat onze cliënten over ons zeggen:

David vormt een goed team met Beau, ze zijn kundig en houden goed contact. Onze zaak is dan ook tot een goed einde gekomen. Dank hiervoor.

Richard

Helder en toegankelijk advies, ben erg goed geholpen en tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!

Kaz