Advocaat Ridderkerk2021-11-27T09:45:11+01:00

Advocaat Ridderkerk

Vrijwel iedereen belandt wel eens in een levensfase waarin er sprake is van een slepend persoonlijk probleem of een vervelend conflict. Juridisch advies van een goede advocaat of advocatenkantoor in Ridderkerk of omgeving kan dan enorm waardevol zijn en van doorslaggevend belang blijken bij het oplossen van uw problemen.

Arbeidsrecht

Advocaat Ridderkerk

Het inhuren van een advocaat is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Er zijn immers veel situaties waarin juridische bijstand van een advocatenkantoor noodzakelijk is. Denk hierbij ondermeer aan zaken zoals echtscheidingen, ontslagen of andere juridische conflicten. Advocatenkantoor Van Wessel voorziet u graag van advies en biedt u een vakkundige advocaat nabij Ridderkerk.

Er bevinden zich veel advocatenkantoren in de omgeving van Ridderkerk, maar slechts weinig advocaten hanteren de persoonlijke werkwijze van Advocatenkantoor Van Wessel. Wij hebben een moderne en praktische zienswijze op de advocatuur en overleggen regelmatig met onze cliënten. Hierdoor bent u verzekerd van een betrokken advocaat.

Advocaat zoeken bij ontslag

Of u nu een particulier bent of een bedrijf runt, er zijn talloze voorbeelden van situaties waarin u een advocaat in Ridderkerk nodig kunt hebben. Advocatenkantoor Van Wessel is met name gespecialiseerd in arbeidsrecht en familierecht. Dit betekent dat wij u zowel in persoonlijke als zakelijke conflicten op deskundige wijze kunnen bijstaan.

Arbeidsrecht advocaat Ridderkerk en familierechtadvocaat Ridderkerk

Een arbeidsconflict zoals een ontslag is tegenwoordig aan de orde van de dag. Heeft u hiermee ook te maken? Aarzel dan niet  en zoek zo snel mogelijk een goede advocaat. Snel handelen is van groot belang om tot het gewenste resultaat te komen. Wij adviseren u ondermeer over zaken als ontslag, loonvordering, arbeidsovereenkomsten en het nieuwe arbeidsrecht.

Advocatenkantoor Ridderkerk bij scheiding aanvragen

Heeft u de knoop doorgehakt en wilt u een scheiding aanvragen? Ook in geval van echtscheiding kan onze advocaat in Ridderkerk u op velerlei manieren helpen. Voorbeelden zijn ondermeer het gezag over kinderen, het scheiden van vermogens en het wijzigen van uw naam. Daarnaast kan ons advocatenkantoor u voorzien van een gezamenlijke advocaat bij echtscheiding.

Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft op rechtsbijstand en komen graag op voor uw belangen. De diensten van Advocatenkantoor Van Wessel zijn daarom zeer betaalbaar. Wij lichten duidelijk toe hoe onze tarieven totstandkomen en werken op zeer transparante wijze. Een samenwerking met onze advocaat in Ridderkerk verloopt hierdoor zeer prettig.

Advocaat Ridderkerk?

Wij bieden onze cliënten verschillende opties op het gebied van betaling. U kunt kiezen of u een vast tarief voor de hele zaak wilt, maar ook werken wij indien gewenst voor een duidelijk uurtarief. Zo bestaan er nooit onduidelijkheden over onze tarieven en weet u altijd vooraf welke kosten u kunt verwachten bij het inschakelen van onze advocaat in Ridderkerk.

Advocatenkantoor Van Wessel valt op door een persoonlijke en transparante benadering. Wij strijden voor uw belangen alsof het de onze zijn en houden u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen. Meer informatie over de diensten van onze advocaat in Ridderkerk? Bel dan naar 0180-700250 of stuur een e-mail.

Gerelateerde artikelen

Wat onze cliënten over ons zeggen:

David vormt een goed team met Beau, ze zijn kundig en houden goed contact. Onze zaak is dan ook tot een goed einde gekomen. Dank hiervoor.

Richard

Helder en toegankelijk advies, ben erg goed geholpen en tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!

Kaz