Advocaat Rotterdam en omgeving2021-11-21T22:09:24+01:00

Advocaat Rotterdam en omgeving

Heeft u met een juridisch conflict te maken en woont u in de omgeving van Rotterdam?  Bent u op zoek naar een goede advocaat in Rotterdam of omgeving. Advocatenkantoor Van Wessel is een jong advocatenkantoor dat gevestigd is in de buurt van Rotterdam. Wij hanteren een praktische benadering en komen graag op voor uw belang.

Arbeidsrecht

Advocaat Rotterdam en omgeving

Advocatenkantoor Van Wessel onderscheidt zich van andere advocatenkantoren in Rotterdam door een praktische en oplossingsgerichte werkwijze. Wij zijn zeer betrokken bij onze cliënten en houden u gedurende het hele traject op de hoogte van de voortgang en eventuele nieuwe ontwikkelingen. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres wanneer u een betrouwbare advocaat in Rotterdam of omgeving zoekt. Verder zijn onze cliënten erg tevreden zoals blijkt uit de reviews.

Familierecht advocaat

Er zijn uiteenlopende juridische conflicten waarmee u als ondernemer of particulier te maken kunt krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zaken op het gebied van arbeidsrecht of familierecht. Een deskundige advocaat  is dan bepaald geen overbodige luxe. Advocatenkantoor Van Wessel is gespecialiseerd in beide bovengenoemde disciplines.

Echtscheiding is bijvoorbeeld een relatief veelvoorkomende gebeurtenis die onder het familierecht valt. Onze advocaat in Rotterdam staat u graag terzijde bij het scheiden van vermogens, het gezag over kinderen en eventuele naamswijzigingen. Ook is het mogelijk dat bij een echtscheiding, beide partners voor een gezamenlijke advocaat kiezen.

Arbeidsrecht advocaat Rotterdam

Advocatenkantoor Van Wessel ondersteunt u daarnaast graag bij diverse zaken op het gebied van arbeidsrecht. Wordt u als werknemer misschien ontslagen of bent u juist een werkgever die een werknemer wil ontslaan? Het tijdig inwinnen van advies bij een in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat in Rotterdam is sterk aan te bevelen om tot de best mogelijke oplossing te komen.

Bij Advocatenkantoor Van Wessel vinden we dat juridische bijstand voor iedereen betaalbaar moet zijn. Wij hanteren daarom redelijke tarieven en voorzien u van een duidelijke uitleg over de totstandkoming hiervan. Hierdoor kunt u een goede advocaat betalen en bestaan er nooit onduidelijkheden over de prijs van onze werkzaamheden.

Advocaat zoeken Rotterdam

Ons advocatenkantoor in Rotterdam werkt niet alleen op basis van een uurtarief, maar kan indien gewenst ook vaste tarieven voor een hele zaak hanteren. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent en krijgt u niet te maken met onverwacht hoge kosten. U bent dan ook verzekerd van een zeer transparante samenwerking met onze advocaat.

Advocatenkantoor Van Wessel staat voor een duidelijke en persoonlijke aanpak. Wij staan u graag terzijde en doen er alles aan om uw belangen te verdedigen. Meer weten over de werkwijze van onze gespecialiseerde advocaat in Rotterdam? Bel dan naar 0180-700250 of stuur een e-mail.

Gerelateerde artikelen

Wat onze cliënten over ons zeggen:

David vormt een goed team met Beau, ze zijn kundig en houden goed contact. Onze zaak is dan ook tot een goed einde gekomen. Dank hiervoor.

Richard

Helder en toegankelijk advies, ben erg goed geholpen en tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!

Kaz