Advocaat Oud-Beijerland2021-11-04T14:06:24+01:00

Advocaat Oud-Beijerland

Vrijwel iedereen belandt wel eens in een levensfase waarin er sprake is van een slepend persoonlijk probleem of een vervelend zakelijk conflict. Juridisch advies van een goede advocaat in Oud Beijerland of omgeving kan dan enorm waardevol zijn en van doorslaggevend belang blijken bij het oplossen van uw problemen.

Arbeidsrecht

Advocaat Oud-Beijerland

Woont u in de omgeving van Oud-Beijerland en heeft u juridisch advies nodig? Dan is het inschakelen van een gespecialiseerde advocaat in Oud-Beijerland een verstandige keuze. Advocatenkantoor Van Wessel nabij Oud-Beijerland staat u graag terzijde bij uiteenlopende problemen en is gespecialiseerd in familierecht en arbeidsrecht.

In tegenstelling tot andere advocatenkantoren in de omgeving van Oud-Beijerland, valt Advocatenkantoor Van Wessel op door een persoonlijke benadering en een hoge mate van betrokkenheid bij uw zaak. Zo bent u altijd verzekerd van een advocaat die uw belangen te vuur en te zwaard verdedigt.

Advocaat Oud-Beijerland voor arbeidsrecht en ontslag

De specialisatie van ons advocatenkantoor in arbeidsrecht en familierecht verzekert u van een veelzijdige advocaat  waarbij u voor uiteenlopende zaken terecht kunt. Vrijwel iedereen krijgt in zijn leven wel eens te maken met een juridisch conflict, of het nu in de persoonlijke of de zakelijke sfeer is.

Advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht en familierecht

In de huidige arbeidsmarkt zijn zaken zoals faillissementen en ontslagen bijvoorbeeld eerder regel dan uitzondering. Zowel voor werkgevers als werknemers is het van belang in het geval van een ontslag snel te handelen en de zaken niet op hun beloop te laten. Het inhuren van een advocaat in Oud-Beijerland helpt om een bevredigende oplossing te vinden en verdere problemen te voorkomen.

Advocaat voor het aanvragen van de echtscheiding

Een conflict in uw huwelijk is niet alleen erg vervelend, maar kan ook verstrekkende gevolgen hebben. Kan het zo niet langer en wilt u een echtscheiding aanvragen? Onze advocaat in Oud-Beijerland helpt u om de scheiding in goede banen te leiden en adviseert u over belangrijke zaken zoals de verdeling van vermogens en het gezag over kinderen.

In de visie van Advocatenkantoor Van Wessel is juridisch advies een fundamenteel recht van iedereen. Wij hanteren daarom redelijke tarieven voor onze dienstverlening en leggen duidelijk uit hoe onze prijzen tot stand komen. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een betaalbare samenwerking met onze advocaat.

Advocaat of advocaten Oud-Beijerland gezocht?

Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kunt u bij Advocatenkantoor Van Wessel kiezen voor diverse betalingsopties. Uiteraard kunnen wij een uurtarief hanteren, maar wij werken voor veel cliënten ook op basis van vaste prijsafspraken voor een hele zaak. Hierdoor heeft u altijd duidelijkheid over onze tarieven en betaalt u nooit teveel voor uw advocatenkantoor in Oud-Beijerland.

In de loop der jaren hebben wij gemerkt dat veel van onze cliënten onze betrokken en oplossingsgerichte aanpak als een verademing ervaren. Onze advocaat in Oud-Beijerland is zeer betrokken bij uw zaak en pleegt regelmatig overleg met u. Meer weten? Bel dan naar 0180-700250 of stuur een e-mail.

Gerelateerde artikelen

Wat onze cliënten over ons zeggen:

David vormt een goed team met Beau, ze zijn kundig en houden goed contact. Onze zaak is dan ook tot een goed einde gekomen. Dank hiervoor.

Richard

Helder en toegankelijk advies, ben erg goed geholpen en tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!

Kaz