advocatenkantoor Van Wessel te Barendrecht, advocaat arbeidsrecht in Dordrecht Advocaat arbeidsrecht Dordrecht

Heeft u te maken met een werknemer die zich niet houdt aan contractuele afspraken, of wordt u juist onheus behandeld  door uw werkgever? Beide voorbeelden leiden vaak tot een juridisch conflict. Een in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat in Dordrecht is dan aan te bevelen om uw belangen optimaal te verdedigen.

Advocatenkantoor Van Wessel heeft arbeidsrecht als specialisme en voorziet u van deskundig juridisch advies in uiteenlopende conflictsituaties. Wij zijn zeer betrokken bij onze cliënten. Wij kenmerken ons door een daadkrachtige werkwijze die in veel zaken het best mogelijke resultaat oplevert.

Bekijk onze specialismen

Beste advocaat arbeidsrecht Dordrecht

Vreest u een ontslag of is er sprake van een ander arbeidsconflict op de werkvloer? Dan adviseren wij u te kiezen voor de beste advocaat op het gebied van arbeidsrecht in Dordrecht. Hoe eerder u Advocatenkantoor Van Wessel in de arm neemt, hoe groter de kans op succes in de juridische strijd tegen uw werkgever.

Helaas laten de meeste werknemers na om vroegtijdig de hulp van een in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat in te schakelen. Onverstandig, want hierdoor heeft u minder kans om een ontslag of een ander conflict succesvol aan te vechten. Neem altijd tijdig contact op met uw advocaat zodat u op juridisch vlak niet achter de feiten aan loopt.

Ontslag advocaat

Ook voor werkgevers geldt dat zij vaak pas in een laat stadium een arbeidsrecht advocaat inhuren. De rechter kijkt echter met een kritische blik naar zaken zoals een ontslag. De kans is dan ook groot dat de ontslagen werknemer zijn rechten in de rechtszaal te vuur en te zwaard verdedigt.

Het vroegtijdig inschakelen van een arbeidsrecht advocaat in Dordrecht is dan ook een goed idee wanneer u als werkgever juridische problemen na een ontslag wil voorkomen. Advocatenkantoor Van Wessel adviseert zowel werknemers als werkgevers op het gebied van arbeidsrecht. Hierdoor weten wij exact hoe beide partijen een zaak zullen benaderen.

Neem contact op

Kosten advocaat

Onze advocaat op het gebied van arbeidsrecht in Dordrecht bezit veel kennis en expertise met betrekking tot zaken als werknemers en arbeidsrecht, arbeidsovereenkomsten, loonvordering, ontslag tijdens ziekte en arbeidsongeschiktheid, ontslag op staande voet en de hoogte van een ontslagvergoeding.

Advocatenkantoor Van Wessel hanteert zeer redelijke kosten voor haar dienstverlening in Dordrecht en werkt zowel met uurtarieven als met vaste prijsafspraken voor het hele traject. Wilt u graag advies ontvangen van ons? Bel dan naar 0180-700250 of stuur een e-mail.