Arbeidsrechtadvocaat Rotterdam

arbeidsrecht advocaatArbeidsrecht is een complexe discipline die bovendien erg actueel is. Regelmatig melden zich werknemers of werkgevers met een conflict tussen een werkgever en een werknemer. Een goede arbeidsrechtadvocaat in Rotterdam is in dat geval noodzakelijk om tot een goede oplossing te komen.

Gespecialiseerd advocatenkantoor

Advocatenkantoor Van Wessel is gespecialiseerd in arbeidsrecht en verzekert u volgens onze cliënten van de beste arbeidsadvocaat bij ontslag of een conflict. Wij weten ons te onderscheiden van andere advocatenkantoren in Rotterdam door onze transparante manier van werken en moderne visie op de advocatuur.
Bekijk onze specialismen

Arbeidsrechtadvocaat, ontslagrecht Rotterdam

Heeft u te maken met een arbeidsconflict of dreigt er een naderend ontslag? Dan is het aan te bevelen zo snel mogelijk een arbeidsadvocaat of ontslagadvocaat in de arm te nemen. Hoe sneller u een in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat inschakelt, hoe groter de kans dat u in de zaak het gewenste resultaat behaalt.

Veel werknemers kiezen ervoor om pas geruime tijd na hun ontslag een arbeidsrechtadvocaat in te schakelen. Dit is niet aan te raden, want in veel gevallen staat u dan minder sterk. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat u zich niet beschikbaar heeft gesteld voor werk. Of omdat u reeds een beëindigingsovereenkomst heeft getekend of zelf zaken heeft geschreven. Voorkomen kost minder dan genezen.

Ontslagadvocaat Rotterdam

Ook veel werkgevers weten ons kantoor te vinden en schakelen ons advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht in.  Het is ook voor werkgevers van groot belang een arbeidsrechtadvocaat in te schakelen, voordat u overgaat tot een drastische maatregel als ontslag. Met name ontslag op staande voet heeft grote juridische gevolgen en vereist een zorgvuldige benadering.

arbeidsrechtadvocaat zowel voor werknemers en werkgevers

Of u nu een werkgever bent of juist een werknemer, Advocatenkantoor Van Wessel staat u op betrokken wijze bij op het gebied van arbeidsrecht. Onze arbeidsrechtadvocaat in Rotterdam begeleidt u op heldere en daadkrachtige wijze, waardoor de optimale oplossing binnen uw handbereik komt.

Neem contact op

Neem contact met onze arbeidsadvocaat in Rotterdam en omgeving

Advocatenkantoor Van Wessel adviseert u over alle arbeidsrecht gerelateerde zaken zoals advies over het nieuwe arbeidsrecht, ontslag tijdens arbeidsongeschiktheid en ziekte, ontslag op staande voet, werknemers en arbeidsrecht, loonvordering, arbeidsovereenkomsten en de hoogte van een eventuele ontslagvergoeding.

U bepaalt zelf of onze arbeidsrechtsadvocaat in Rotterdam werkt op basis van een uurtarief of een vaste prijs voor uw  zaak hanteert. Heeft u vragen over arbeidsrecht of wilt u meer informatie over de dienstverlening van ons advocatenkantoor? Bel dan naar 0180-700250 of stuur een e-mail.