MKB Advocaat2021-11-05T22:43:09+01:00

MKB Advocaat

Vrijwel ieder bedrijf heeft vroeg of laat te maken met juridische problemen of wil alles goed geregeld hebben op het gebied van contracten of personeel.   Juridisch advies van een goede MKB advocaat kan dan enorm waardevol zijn en van doorslaggevend belang blijken bij het oplossen of voorkomen van problemen.

Arbeidsrecht

Advocaat voor MKB ondernemers

Een frisse heldere aanpak

Wij staan u als MKB advocaat graag bij op alle voor uw onderneming relevante rechtsgebieden. Wij willen uw bedrijf leren kennen en bij uw bedrijf aansluiten in ons advies. Als uw huis advocaat of in losse zaken is uw belang ons belang.

Wij kunnen u bijvoorbeeld bijstaan met:

  • geschillen tussen u en uw werknemers;
  • juridisch advies op juridische vragen en incasso’s;
  • het opstellen van huurcontracten, samenwerkingscontracten en vastgoedcontracten;
  • het voeren van procedures bij de rechtbank.

Meedenken met de MKB ondernemer en praktisch advies staat bij ons voorop. Wij hebben jaren affiniteit en ervaring met het MKB en zijn zelf in de eerste plaats ook ondernemer.

Legal scan, juridische APK

Een juridische APK voor uw onderneming. Omdat wet- en regelgeving veranderen en ook uw bedrijfssituatie, is het noodzakelijk regelmatig uw overeenkomsten en andere juridische procedures te laten controleren. Doet u dit niet dan ontstaan er na verloop van tijd juridisch gezien zwakke punten in uw onderneming.

Hoe gaat een legal scan in zijn werk?

Eerst zal een van onze advocaten u bezoeken en aan de hand van een enquête worden de belangrijke onderwerpen met u doorgenomen. Zo zal er onder andere stilgestaan worden bij de rechtsvorm, algemene voorwaarden, dagelijkse gang van zaken, huurovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten en debiteurenbeheer. Op deze wijze ontstaat een goed beeld van de juridische situatie in uw bedrijf.

Uitgebreid rapport door MKB advocaat

Vervolgens krijgt u een rapport. Hierin wordt duidelijk aangegeven waar de sterke en zwakke punten van uw bedrijf liggen, maar vooral waar op korte termijn problemen te verwachten zijn. Ook wordt aangegeven hoe we de problemen kunnen voorkomen en deze kunnen oplossen. Voorkomen is juridisch gezien goedkoper dan genezen.

In de loop der jaren hebben wij gemerkt dat veel van onze cliënten onze betrokken en oplossingsgerichte aanpak als een verademing ervaren. Onze MKB advocaat  is zeer betrokken bij uw zaak en pleegt regelmatig overleg met u. Meer weten? Bel dan naar 0180-700250 of stuur een e-mail.

Gerelateerde artikelen

Wat onze cliënten over ons zeggen:

David vormt een goed team met Beau, ze zijn kundig en houden goed contact. Onze zaak is dan ook tot een goed einde gekomen. Dank hiervoor.

Richard

Helder en toegankelijk advies, ben erg goed geholpen en tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!

Kaz