mr. P. de Boom

Advocaat tevens scheidingsmediator vFAS

Pauline de Boom is familierechtadvocaat en scheidingsmediator. Het personen- en familierecht is een breed rechtsgebied. Pauline houdt zich voornamelijk bezig met echtscheidingen, verbreking samenwoning, alimentatie, omgang, gezag, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en de verdeling van de gemeenschap van goederen.

Pauline is sinds 1997 advocaat en sinds 2014 lid van de Vereniging voor Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Pauline is afgestudeerd in het privaatrecht en bedrijfsrecht. Zij heeft veel ervaring opgebouwd. Haar uitgangspunt is een constructieve benadering van de zaak om zoveel mogelijk tot een oplossing in der minne te komen. Wanneer dit niet mogelijk is, wordt er geprocedeerd en staan de belangen van de cliƫnt en de eventuele kinderen natuurlijk voorop.

Na jarenlang onderhandelen en procederen is Pauline in 2014 aangesloten bij de Vereniging voor Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), omdat zij gelooft in de voordelen van mediation boven procederen. Als mediator begeleidt zij mensen bij het zoeken naar oplossingen voor hun conflict. Partijen proberen in mediation samen tot een oplossing te komen onder begeleiding van een mediator. De mediator zorgt ervoor dat beide partijen kunnen vertellen wat hen dwars zit en partijen elkaar weer kunnen horen en zien. In veel gevallen lukt het partijen om er dan samen uit te komen. Pauline kan u daarbij helpen.

mr. P. de Boom