Echtscheidingsadvocaat Rotterdam en omgeving

echtscheidingsadvocaat, alimentatie advocaatEchtscheidingen komen in ons land veel voor en helaas gaan deze vaak gepaard met juridische conflicten. Woont u in de omgeving van Rotterdam en wilt u gaan scheiden? Dan is het inhuren van een goede echtscheidingsadvocaat in Rotterdam eigenlijk een must. Alleen dan weet u zeker dat uw belangen op de juiste wijze worden verdedigd.

Advocatenkantoor Van Wessel is naast in arbeidsrecht ook gespecialiseerd in familierecht. Dit betekent dat onze echtscheidingsadvocaat in Rotterdam een erkend specialist is op het gebied van echtscheidingen. Wij voorzien u hierdoor van het beste advies over belangrijke zaken zoals echtscheiding, omgangsregelingen en alimentatie.

Bekijk onze specialismen

Goede echtscheidingsadvocaat Rotterdam

Een scheiding is voor beide partners vaak een pijnlijke gebeurtenis met een hoge emotionele lading. Deze emoties maken het soms lastig om uw financiële doelstellingen en rechten niet uit het oog te verliezen. Immers speelt naast het emotionele bij een echtscheiding ook het vermogensrechtelijke een heel belangrijke rol.  Een goede echtscheidingsadvocaat  kijkt met een objectief en deskundig oog naar uw situatie en is hierdoor in staat uw belangen op de beste manier te verdedigen.

Gespecialiseerd echtscheidingsadvocaat te Rotterdam

De kennis en expertise van een goede echtscheidingsadvocaat zijn dan ook onontbeerlijk bij uw scheiding. De specialisatie van Advocatenkantoor Van Wessel in familierecht zorgt ervoor dat wij op de hoogte zijn van al uw rechten en mogelijkheden. Ook zijn wij uitstekend in staat om in te schatten hoe een rechter tegen uw zaak aan zal kijken.

Familierecht advocaat van advocatenkantoor Rotterdam

Het inschakelen van Advocatenkantoor Van Wessel verzekert u van een familierecht advocaat in Rotterdam en omgeving die u op kundige wijze begeleidt bij uw echtscheiding. Zo adviseren wij u in geval van een scheiding onder meer over de optimale verdeling van vermogens. Ook de toekomst van uw huidige woning blijft hierbij niet onbesproken.

Zaken zoals bankrekeningen en gezamenlijke inboedel kunnen tussen voormalige partners voor veel discussie zorgen bij een echtscheiding. Onze echtscheidingsadvocaat in Rotterdam heeft familierecht als specialisme en kijkt altijd naar de best mogelijke oplossing voor u als cliënt. Indien gewenst kunt u bij ons advocatenkantoor ook kiezen voor een gezamenlijk advocaat.

Neem contact op

Kosten echtscheidingsadvocaat Rotterdam

Advocatenkantoor Van Wessel bewijst dat een goede echtscheidingsadvocaat in Rotterdam niet veel hoeft te kosten. Wij hanteren transparante tarieven en u kunt zelf kiezen of u ons wilt inschakelen op basis van uurtarief of een vaste prijsafspraak. Onze familierecht advocaat in Rotterdam is uitermate betrokken bij uw zaak en onderhoudt regelmatig persoonlijk contact met u.

Een goede echtscheidingsadvocaat in Rotterdam is een verstandige keuze als u bij uw echtscheiding de best haalbare uitkomst wilt. Wij adviseren u graag over diverse vraagstukken zoals echtscheiding, omgangsregelingen en alimentatie. Meer weten over ons advocatenkantoor in Rotterdam? Bel dan naar 0180-700250 of stuur een e-mail.