Advocaat Rotterdam en omgeving

Heeft u te maken met een juridisch conflict en woont u in de omgeving van Rotterdam? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een goede advocaat in Rotterdam of omgeving. Advocatenkantoor Van Wessel is een jong advocatenkantoor dat gevestigd is in de buurt van Rotterdam. Wij hanteren een moderne benadering en komen graag op voor uw belang.

Advocatenkantoor Van Wessel onderscheidt zich van andere advocatenkantoren in Rotterdam door een praktische en oplossingsgerichte werkwijze. Wij zijn zeer betrokken bij onze cliënten en houden u gedurende het hele traject op de hoogte van de voortgang en eventuele nieuwe ontwikkelingen. U bent bij advocaat Rotterdam en omgeving dan ook aan het juiste adres wanneer u een betrouwbare advocaat in Rotterdam of omgeving zoekt.

Bekijk onze specialismen

Familierecht advocaat Rotterdam

Er zijn uiteenlopende juridische conflicten waarmee u als ondernemer of particulier te maken kunt krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zaken op het gebied van arbeidsrecht of familierecht. Een deskundige advocaat in Rotterdam is dan bepaald geen overbodige luxe. Advocatenkantoor Van Wessel is gespecialiseerd in beide bovengenoemde disciplines.

Echtscheiding is bijvoorbeeld een relatief veelvoorkomende gebeurtenis die onder het familierecht valt. Onze advocaat in Rotterdam staat u graag terzijde bij het scheiden van vermogens, het gezag over kinderen en eventuele naamswijzigingen. Ook is het mogelijk dat bij een echtscheiding, beide partners voor een gezamenlijke advocaat kiezen.

Arbeidsrecht advocaat Rotterdam

Advocatenkantoor Van Wessel ondersteunt u daarnaast graag bij diverse zaken op het gebied van arbeidsrecht. Wordt u als werknemer misschien ontslagen of bent u juist een werkgever die een werknemer wil ontslaan? Het tijdig inwinnen van advies bij een in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat in Rotterdam is sterk aan te bevelen om tot de best mogelijke oplossing te komen.

Bij Advocatenkantoor Van Wessel vinden we dat juridische bijstand voor iedereen betaalbaar moet zijn. Wij hanteren daarom redelijke tarieven en voorzien u van een duidelijke uitleg over de totstandkoming hiervan. Hierdoor kunt u een goede advocaat in Rotterdam betalen en bestaan er nooit onduidelijkheden over de prijs van onze werkzaamheden.

Neem contact op

Advocaat zoeken Rotterdam

Ons advocatenkantoor in Rotterdam werkt niet alleen op basis van een uurtarief, maar kan indien gewenst ook vaste tarieven voor een hele zaak hanteren. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent en krijgt u niet te maken met onverwacht hoge kosten. U bent dan ook verzekerd van een zeer transparante samenwerking met onze advocaat in Rotterdam.

Advocatenkantoor Van Wessel staat voor een duidelijke en persoonlijke aanpak. Wij staan u graag terzijde en doen er alles aan om uw belangen te verdedigen. Meer weten over de werkwijze van onze gespecialiseerde advocaat in Rotterdam? Bel dan naar 0180-700250 of stuur een mail naar info@www.advocatenkantoorvanwessel.nl.